MONDAY SNAPSHOTS | Decor Techno

Måndagens snapshots är en studie av svarttvitt igen. Min kameralins fastnar allt oftare också i ruffiga miljöer. Som tex i en gammal vägg, eller i lampan i bilden ovan som jag fotade hos Dusty deco . Jag hjärtar också fortfarande min träkulahalsband den finner sig bra överallt! I morgon ska jag upp tidigt och flyga till Stockholm igen, på schemat står det avslutningfest för oss som har gått Lottas inredninsstylist kurs och jobb möten. Och för att lyxa till vardagen kommer jag att bo i Scandic Grand Central i Stockholmden här gången,vem älskar inte hotellfrukostar :) Om några dagar får jag äntligen visa min examens stylingsjobb med Therese Sennerholts nya print. Ska bli så spännande att visa er den! See you later!

 translation;Monday's Snapshot is a study of black and white again. My camera lens gets stuck more often in rough environments. As an example this old wall, or in the lamp in the picture above I photographed in a vintege store in Stockholm called Dusty deco. I heart still my woodenball home-necklace, it looks good wherever i hang up it. In a few days I can finally show you my diploma work that i did with Therese Sennerholts new prints. Im so excited to show you it! :) See you later! Annaleena xx