MY CHRISTMAS CALENDAR | Decor Techno

Som små barnsmamma så har jag inte så mycket tid. Men ändå så ville jag göra till mina barn en julkalender i år. Så idag har jag slagit in en massa små paket, så mysigt. Bara jag vet vad som finns inuti paketen:) Jag kommer ju själv ihåg när jag var liten att öppna luckorna varje morgon var dagens höjdpunkt :)  Och så längtade man lite till efter julafton. Visar hur min julkalender ser ut i år när jag har redigerat färdigt bilderna, den är verkligen snabbtfixat. Kram, Annaleena

Translation; As a mother of young I do not have much time. Yet I wanted to make for my children this year a christmas calendar. So today I have wrapped lot of small white packages for the calendar. I will remember myself when I was little girl to open the christmas calendars every morning, it was a highlight of the day! :) And then longed a  bit more of christmas eve. I´ll show you soon how my Christmas calendar looks like this year when I have done editing the images..See you soon, Anna Leena xx