INDUSTRIAL HALLWAY | Decor Techno

Jag har helt glömt att visa er en sak, när jag fyllde år för en månad sen så önskade jag mig inte mycket förutom en god middag och egen tid, men maken kom hem med en present iallafall. En grej som jag har önskat mig en längre tid. En smidesklädhängare, ni kan tänka er hur glad jag blev! Och vilken förmån att vara gift med en svetsare :) Den går i samma industriella stil som trappan, så husets nästa ägare kommer att få den på köpet. Vårt hus är till salu fortfarande. Idag flyger jag till Stockholm igen och stannar tills torsdag kväll, jag har bokat in att bla. att gå på Plaza interiörs vimmel mingel, och sen så klart är det kursen på Beckamns som står på schemat. Jag tar med mig min kamera så får vi se om jag får några bra vimmel kort ;) kram Annaleena

Translation;I have totally forgot to show you something! When I celebrated my birthday for a month ago I wished not so much except a good dinner and my own quality time. But my husband came home with a gift anyway! One thing that I've wanted for a long time. An iron coat rack that he had made to our hallway. What a privilege to be married to a welder:) It is in the same industrial style as our staircase.Today I fly to Stockholm and stay until thursday night, I have booked to go Plaza interior design party, and of course i´m studying in Beckams too. I`ll take my camera with me so we'll see if I get some great design party shots;) Annaleena xx